Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ: Η χαμένη Γαλάζια Σημαία της Καλαμίτσας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μόλις χθες η κυρία Τσανάκα μας μιλούσε για τον τουρισμό, τη λεγόμενη «βαριά βιομηχανία» της χώρας αλλά και του Δήμου μας. Σήμερα, όμως, με έκπληξη και οργή πληροφορηθήκαμε ότι η ακτή της Καλαμίτσας πλέον δεν διαθέτει Γαλάζια Σημαία. Την ώρα που πρώτιστο μέλημά μας πρέπει να είναι η δημιουργία και η συντήρηση των απαραίτητων υποδομών με σκοπό την προσέλκυση τουριστών και επισκεπτών, η κυρία Τσανάκα αδυνατεί να κάνει ακόμη και τα αυτονόητα, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου και εκχωρώντας σε άλλους δήμους και άλλες παραλίες σοβαρά τουριστικά πλεονεκτήματα και προνόμια.

  Η αντιδικία με την Ε.Τ.Α.Δ. δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άλλοθι. Η διοίκηση ενός Δήμου δεν είναι μόνο για πανηγυρισμούς τύπου Bollywood, αλλά κυρίως (και) για τη διεκπεραίωση σοβαρών θεμάτων, όπως η παραχώρηση και η διαχείριση της ακτής Καλαμίτσας. Ας μη μείνουμε στα μεγάλα λόγια περί τουρισμού, γιατί οι ευκαιρίες χάνονται. Και αυτή είναι η πολλοστή φορά που ο Δήμος Καβάλας χάνει μία μεγάλη ευκαιρία και βλέπει μία ακόμη διεκδίκησή του να παραμένει στάσιμη εξαιτίας της απραξίας και της ανικανότητας της κυρίας Τσανάκα και των συνεργατών της.

   

  Με τιμή

  Θόδωρος Μουριάδης

  Δημοτικός Σύμβουλος

  Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.