Χρονόμετρο

  ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου το κοριτσάκι που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Όπως πάει πληθαίνουν τα περιστατικά τραυματισμού μικρών παιδιών από καγκελόπορτες. Πριν μερικούς μήνες σε χωριό της Καβάλας βρήκε το θάνατο μικρό παιδί που έπαιζε με το αδελφάκι του, όταν καταπλακώθηκε από την βαριά πόρτα. Το νεώτερο περιστατικό αφορά μικρό κορίτσι που νοσηλεύεται σε βαριά αλλά σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου, το ηλικίας 2,5 ετών κοριτσάκι που καταπλακώθηκε προχτές από καγκελόπορτα σε παραθεριστική περιοχή της Λάρισας. Όπως ανάφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας της η οποία είναι σοβαρή αλλά σταθερή.

  Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι αρχικά είχε μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο της Λάρισας και από εκεί διακομίστηκε προχτές το βράδυ στο Ιπποκράτειο όπου, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αξονική, χτες τα ξημερώματα εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.