Χρονόμετρο
header banner

1901: Ένα καφέ στην Παναγία, στο πνεύμα της εποχής

Δημοσιεύτηκε στις

1901 το όνομα του καφέ – μπαρ στην γραφική συνοικία της Παναγίας απέναντι ακριβώς από το ΙΜΑΡΕΤ, μάλλον είναι η χρονιά που χτίστηκε το οίκημα που το φιλοξενεί. Οι άνθρωποι του στην εξυπηρέτηση ο Νίκος και ο Παναγιώτης .   Ο χώρος προέκταση του τόπου , φως και πέτρα εναλλάσσονται αρμονικά  και η απλότητα έχει να σου αναδείξει ότι πολύτιμο έχεις και να σου θυμίσει καθώς απολαμβάνεις μια κούπα καφέ από πού προέρχεσαι και που πραγματικά είσαι συντονισμένος να ανήκεις. Σχεδιασμένο κατάλληλο για την εποχή που όλοι διανύουμε προσπαθώντας να ισορροπήσουμε ανάμεσα στην καταναλωτική ποιότητα και την οικονομική λιτότητα.

« Έλα όπως είσαι», μιας και το 1901 αναδύεται από τα παλαιά υλικά  που συνοδεύουν το χρόνο  στη γραφική γειτονιάς της Παναγίας, παλιές  πέτρες στολισμένες στους τοίχους και ξύλα άτακτα τοποθετημένα ως επένδυση σε κολώνες… η πολυτέλεια δεν μπορεί να σταθεί πουθενά μιας και η γη βγαίνει πάντα νικήτρια. Ταξίδι στο χωροχρόνο με άποψη από το 1901 και μετά….

P1030074 (600 x 450)


Δημοσιεύτηκε στις 0

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − nine =