Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΑΟΚ: Πέντε σερί νίκες από την περίοδο 2016-17!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το άνετο, όπως εξελίχθηκε, διπλό σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αλέξανδρου Κιλκίς, έδωσε το δικαίωμα στον ΑΟΚ να πανηγυρίσει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του.

  Ένα σερί, που όμοιό του είχε να κάνει από τα τέλη της περιόδου 2016-17, με τον Άγγελο Διγκόζη στον πάγκο του, αλλά σε μια περίοδο, που ουσιαστικά είχε μείνει εκτός στόχων και απλά κυνηγούσε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

  Τότε, ο ΑΟΚ είχε ένα σερί έξι νικών, αφού ενδιάμεσα υπήρχε και το άνευ αγώνα τρίποντο με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

  Είχε επικρατήσει διαδοχικά των Αλμωπού Αριδαίας (1-0 εντός), ΑΕΠ Βατολάκκου (0-3 άνευ αγώνα), Νάουσας (0-1 εκτός), Νέστου Χρυσούπολης (3-0 εντός), Καμπανιακού (0-1 στη Χαλάστρα) και Άρη Αβάτου (3-1 εντός).

  Το φετινό σερί, που μπορεί επίσης να φτάσει το 6/6, αφού οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο «Ανθή Καραγιάννη» την αδύναμη Α.Ε. Καλαμπακίου, χτίστηκε αμέσως μετά την ήττα στη Χρυσούπολη με 3-2, με νίκες επί των Ορφέα Ξάνθης (2-0 εντός), ΠΑΟ Κοσμίου (0-3 στην Κομοτηνή), Εθνικό Σιδηροκάστρου (0-6 εκτός), Αετό Οφρυνίου (1-0 εντός) και την Κυριακή με το 0-2 στο Κιλκίς.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.