Χρονόμετρο

  JAZZ MEETING ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ: Στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καβάλας, του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών, του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Fridhems Folk High School, πραγματοποιείται στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ένα διήμερο γνωριμίας με φοιτητές και καθηγητές της Jazz από Σουηδία και Ελλάδα.

  Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Fridhems Folk High School διοργανώνουν ένα πρότυπο πρόγραμμα με σκοπό την αλληλεπίδραση και την πολιτιστική και γνωστική ανταλλαγή μεταξύ Σουηδών και Ελλήνων φοιτητών και καθηγητών. Για τρεις ημέρες, από 28 έως 30 Νοεμβρίου θα συναντηθούν στην πόλη της Καβάλας δύο ομάδες για να εργαστούν με το μουσικό είδος της τζαζ. Οι δύο ομάδες αποτελούμενη η κάθε μία από έξι (6) φοιτητές θα εργαστούν υπό τηνεποπτεία των καθηγητών Anders Vestergard, υποδιευθυντή στο Fridhems

  Folk High School, τον Δήμο Δημητριάδη, αναπληρωτή καθηγητή οποίος διευθύνει το μοναδικό στην Ελλάδα πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών Τζαζ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο καθώς και τον Ελληνοσουηδό κιθαρίστα και μουσικο συνθέτη Andrea Hourdakis.

  Το πρότυπο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια και μία συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20.00 στην αίθουσα Γιάννη Α. Παπαϊωάννου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η είσοδος ανοιχτή στο κοινό.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.