Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αναβολή σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με δελτίο Τύπου, η ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε την απόφαση της να αναβάλει τους αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα για τα τμήματα υποδομών. Αναλυτικά:

  1. Λόγω των δυσμενών καιρικών  συνθηκών που επικρατούσαν την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή μας, η ΕΠΟ ανέβαλε τους αγώνες των μεικτών μας ομάδων Παίδων και Νέων με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Θράκης, οι οποίοι θα διεξάγονταν την Τετάρτη 9/1/2019. Οι αγώνες αυτοί ορίστηκαν να διεξαχθούν την Τετάρτη 16/1/2019 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο Καβάλας.
  2. Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Καβάλας, αναβάλλει όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 12-13/1/2019, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας.
  3. Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι το Φεβρουάριο και το Μάρτιο αναμένεται να λειτουργήσουν δύο Σχολές Προπονητών Ποδοσφαίρου UEFA C, στην Κομοτηνή και στην Τρίπολη. Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται  την ιστοσελίδα της Ένωσής μας, όπου έχουν αναρτηθεί σχετικές ανακοινώσεις.
  4. Με έγγραφό της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι δόθηκε παράταση  στην έκδοση Κάρτας Υγείας Ποδοσφαιριστή μέχρι την 31/7/2019.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.