Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πρεμιέρα για τα τμήματα υποδομής τη Δευτέρα 31 Αυγούστου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο Βερούλειο στάδιο θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2015-16 για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Ηρακλή Καβάλας, όπου και θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

  Αμέσως μετά τον αγιασμό, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, θα μοιραστεί ο εσωτερικός κανονισμός της Ακαδημίας στους γονείς, το πρόγραμμα προπονήσεων για όλη τη σεζόν, καθώς και ειδικό πρόγραμμα για τις δύο πρώτες εβδομάδες μέχρι την έναρξη των σχολείων.

  Ακόμη, θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων που θα χρειαστεί να περάσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, αλλά και το πρόγραμμα των εργομετρικών τεστ. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Ηρακλή Καβάλας εύχονται σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές να έχουν μια ευχάριστη χρονιά και τα υπόλοιπα… στο γήπεδο.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.