Χρονόμετρο

  «Καυτές πατάτες» σε γυναίκες: Αναστασία Ιωσηφίδου στη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και Κορίνα Χιώτη-Πρασά στην αντιδημαρχία Καθαριότητας

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ

   

  Δύο γυναίκες, από τις πιο δυναμικές του συνδυασμού «Ανάσα για τον Δήμο», εμπιστεύεται η νέα δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα για δύο εκ των πιο καίριων και απαιτητικών πόστων διοίκησης, τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και την Αντιδημαρχία Καθαριότητας από την 1η Σεπτεμβρίου, όταν και θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της στον δήμο Καβάλας.

  Για τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» η «εκλεκτή» της Δ. Τσανάκα είναι η δικηγόρος Αναστασία Ιωσηφίδου, ενώ για το κομμάτι της καθαριότητας, που όμως καλείται την επόμενη πενταετία να διαχειριστεί και το φλέγον ζήτημα με τα απορρίμματα του δήμου, η νέα δήμαρχος Καβάλας εμπιστεύεται την Κορίνα Χιώτη-Πρασά.

  Αμφότερες συγκέντρωσαν μεγάλο αριθμό ψήφων και δείχνουν διάθεση να προσφέρουν, κάτι που ώθησε την Δ. Τσανάκα να τις αναθέσει το βάρος των δύο πόστων.

  Η κ. Ιωσηφίδου αφήνει το δικηγορικό της γραφείο σε καλά χέρια και στις επαφές που είχε με την κ. Τσανάκα πριν από λίγες ημέρες, της εξέφρασε την προτίμησή της να ενασχοληθεί σε κάποιο πόστο για την ανάπτυξη του τουρισμού, κάτι που η νέα δήμαρχος έκανε αποδεκτό, όντας ούτως ή άλλως η κ. Ιωσηφίδου μέσα στις σκέψεις της για τη συγκεκριμένη διοικητική θέση.

  Από την άλλη, η κ. Πρασά θα κατανείμει τον ελεύθερο χρόνο που είχε για μια Καβάλα καθαρή και παράλληλα να συνεργαστεί με τη Δ. Τσανάκα για τη διαχείριση των απορριμμάτων και των έργων στον Χ.Υ.Τ.Α., αλλά και στην εύρεση προγραμμάτων και δράσεων για «πραγματική» ανακύκλωση στον δήμο Καβάλας, καθώς τα τελευταία χρόνια επί διοικήσεως Σιμιτσή έγιναν αρκετά βήματα προς τα πίσω.

  Πλέον, απομένουν ελάχιστες ανοιχτές εκκρεμότητες για τη σύνθεση του παζλ των θέσεων της διοίκησης με δήμαρχο τη Δ. Τσανάκα, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό, Αντιδήμαρχος Οικονομικών θα είναι ο Δημοσθένης Τουλκίδης, Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού ο Γιώργος Φιλόσογλου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Φίλιππος Φιλιππίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ο Μιχάλης Λυχούνας, ενώ Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και πρώην Δήμου Φιλίππων θα είναι ο Ηλίας Καλανταρίδης.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.