Χρονόμετρο

  Η Αναστασία Ιωσηφίδου, μαινόμενη, απειλεί με μηνύσεις

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Σάββατο 16 -2 , υποψήφιος με την δημοτική παράταξη ο Τόπος της Ζωής μας , δημοσίως και μέσω ανάρτησης στο Facebook γνωστού  δημοσιογράφου της Καβάλας , επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον μου , αρχικά εξυβρίζοντας με, χυδαία και με σχόλια σεξιστικού περιεχομένου   και ακολούθως παρεμβαίνοντας σε σχόλια τρίτων,  εξέθεσε την αξιοπρέπεια μου , αποδίδοντας μου πιθανές προθέσεις χρηματισμού.

  Κατανοώ απόλυτα το γεγονός , ότι λόγω της τετραετούς θητείας μου στην θέση της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ καθώς και του επιδειχθέντος έργου της επιχείρησης , αποτελώ στην δεδομένη στιγμή επίκεντρο πολιτικών επιθέσεων , όμως δεν εννοώ  να αποδεχθώ ότι η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να υποβιβάζεται σε επίπεδο περιθωριακό το οποίο θίγει συνειδήσεις και σπιλώνει αξιοπρέπειες.

  Επιπλέον λόγω της μακράς ακόμη διάρκειας της  προεκλογικής περιόδου που υπολείπετε  καθώς και του αυξημένου  αριθμού των υποψηφίων για την χρονιά αυτή , οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το πολιτικό κλίμα από ενέργειες που το δηλητηριάζουν και καθιστούν αδύνατη την συνεννόηση των δημοτικών παρατάξεων,  υποθηκεύοντας με τον τρόπο αυτόν το μέλλον του δήμου μας.

  Για τον λόγο αυτό καλώ την δημοτική παράταξη ο Τόπος της Ζωής μας να λάβει δημόσια , σαφή και κατηγορηματική θέση , ενάντια σε τέτοιου είδους πρακτικές πολιτικού διαλόγου και να λάβει τα προσήκοντα μέτρα εναντίον του υποψηφίου της,  προς αποκατάσταση της τιμής και της υπολήψεως μου

  Δηλώνω ότι, εκτυπώσεις από το Facebook με όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν  τα παραπάνω  και το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου  είναι στην διάθεση της παρατάξεως, καθώς ο εν λόγω «κύριος» πιστεύοντας ότι μπορεί να διαφύγει των ευθυνών που δημιούργησαν οι έκνομες πράξεις το,  διέγραψε ή αποκρύπτει , όχι μόνο τα σχόλια του αλλά και ολόκληρο το προφίλ του .

  Σε κάθε άλλη περίπτωση , παρά το ότι δεν επιθυμώ οι πολιτικές αντιπαραθέσεις να οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, είμαι υποχρεωμένη προς υπεράσπιση της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής μου τιμής και αξιοπρέπειας,  να προσφύγω στην δικαιοσύνη κατονομάζοντας τον φυσικό αυτουργό και αιτούμενη να διερευνηθεί πιθανή ηθική αυτουργία.

  Αναστασία Ιωσηφίδου


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.