Χρονόμετρο

  Το ινδικό βίντεο για την Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η εμμονή της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασίας Ιωσηφίδου με τον τουριστικό άνοιγμα της Καβάλας στην Ινδία τείνει να γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη, εμμονή, καθώς ένα μεγάλο μέρος του δημόσιου λόγου της περιστρέφεται, γύρω από το θέμα της προσέλκυσης τουριστών από αυτή τη μακρινή χώρα.

  Βέβαια ακόμη Ινδούς τουρίστες δεν έχουμε δει, παρά κάτι κινηματογραφικούς παράγοντες, του BOLLYWOOD που επισκέφτηκαν την Καβάλα και έκαναν και ένα γύρισμα, το οποίο αφορά την δήθεν τουριστική προβολή της πόλη μας.

  Μάλιστα πριν λίγες εβδομάδες, στις 18 Απριλίου, για την ακρίβεια η κ. Ιωσηφίδου βγήκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Κομνηνού και μίλησε για το «ινδικό της όνειρο» και εκεί αναφέρθηκε και σε ένα ενδιαφέρον βίντεο τουριστικής προβολής που γύρισαν οι Ινδοί για την γνωριμία των Ινδών με τις ομορφιές  της Καβάλας. Ωστόσο, αν και πέρασαν τόσες εβδομάδες, ακόμη δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα η κ. Ιωσηφίδου αυτό το «καταπληκτικό» οπτικοακουστικό υλικό… υπάρχει κάποιος λόγος ή απλά το ξέχασε;

  Ελπίζουμε να το δώσει στην δημοσιότητα και να μας βγάλει από την απορία για το περιεχόμενο του.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.