Χρονόμετρο

  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Και επισήμως Ιγνατιάδης στον πάγκο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Κώστα Βακιρτζή στον πάγκο των «κυανολεύκων», με τον έμπειρο προπονητή να επιστρέφει στο Βερούλειο μετά από 2,5 χρόνια

   

  Όπως είχε αναφέρει από προχθές το «Χ», ο Στέλιος Ιγνατιάδης ήταν το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κώστα Βακιρτζή στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Καβάλας, κάτι τελικά που οριστικοποιήθηκε χθες το βράδυ με τη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες έδωσαν τα χέρια.

  Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στο Βερούλειο μετά από 2,5 χρόνια, με τους οποίους είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Α’ κατηγορία στη Λίγκα της ΕΠΣ Καβάλας, πριν αποχωρήσει για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

  Σήμερα το πρωί, με μια λιτή ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας επικύρωσε τη συμφωνία της με τον Στ. Ιγνατιάδη.

  «Ο Ηρακλής Καβάλας ανακοινώνει τη πρόσληψη του Στέλιου Ιγνατιάδη στη θέση του προπονητή του αντρικού τμήματος».

  Ο Στ. Ιγνατιάδης θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο (18/10, 16.00) ντέρμπι του Βερούλειου με αντίπαλο τον Βύρωνα του Μπάμπη Πανταζίδη.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.