Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος όρισε και η Ιερά Μητρόπολή μας οργανώνει την Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής, με σκοπό τήν ενημέρωση των πιστών και την στήριξη και συνέχιση του ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας, που οργανωμένα και υπεύθυνα επιτελείται στην Αφρική.

              Το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής υλοποιεί και συνεχίζει όσα η Εκκλησία των Φιλίππων δημιούργησε τις τελευταίες δεκαετίες, με την συγκινητική συμμετοχή επωνύμων και ανωνύμων δωρητών, στις Μητροπόλεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και ιδιαίτερα σε αυτές της Ουγκάντα και της Μαδαγασκάρης, με την ανέγερση Ναών, Σχολείων και Ιατρείων, αλλά και το πρόγραμμα αναδοχής για τα παιδιά και τις οικογένειές τους για την μόρφωση και την επιβίωσή τους.

  Στα πλαίσια της «Εβδομάδας» θα πραγματοποιηθεί Εορταστική Εκδήλωση στην Αίθουσα της Πνευματικής Εστίας της Μητροπόλεώς μας, αυτή την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 8 το απόγευμα, στην οποία θα θυμηθούμε όλα όσα έγιναν και θα πληροφορηθούμε όσα προγραμματίζονται να γίνουν και θα γνωστοποιηθούν τα όσα δημιουργεί η ευαισθησία και η αγάπη των Χριστιανών ανά τον κόσμο.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.