Χρονόμετρο

  ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Δραματική έκκληση για ιατρικό εξοπλισμό

  Δημοσιεύτηκε στις

  Άνοιξε τραπεζικός λογαριασμός για δωρεές πολιτών και επιχειρήσεων

   

   

  Όποιος Καβαλιώτης έχει την δυνατότητα να προσφέρει χρήματα, θα πρέπει να ανταποκριθεί στην έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας που με ανακοίνωση του ζητάει δωρεές για την αγορά υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού. Και όχι μόνο αυτό, ζητάει επίσης οικονομική ενίσχυση για εξοπλισμό και διεύρυνση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες ασθενών με κορωνοϊό.

   

  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ στην εθελοντική χρηματική σας βοήθεια» και προσθέτει ότι «Η βοήθεια σας αποτελεί ηχηρό μήνυμα σεβασμού αλληλεγγύης και φιλοπατρίας.

   

  Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη υπάρχει μια σημαντική δωρεά προς το νοσοκομείο Καβάλας από τον επιχειρηματία Παύλου Ζησίμου, που πρόσφερε ένα ειδικό πλυντήριο για τον καθαρισμό ρούχων και κλινοσκεπασμάτων όσων νοσούν. Το παράδειγμα οφείλουν και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλοι επιχειρηματίες της περιοχής – και όχι μόνο – αλλά και φορείς της Καβάλας που έχουν ενισχύσει στο πρόσφατο παρελθόν, κάθε ένα πολιτιστικό σύλλογο, με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, τώρα ήρθε η ώρα να δοθεί προτεραιότητα στην υγεία.

  Ο τραπεζικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς για τις δωρεές είναι ΙΒΑΝ: GR55 0172 2450 0052 4509  9314  908 τον οποίο διαχειρίζεται το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.