Χρονόμετρο

  Η οικογένεια του Βυζαντίου πενθεί για τον πρόωρο χαμό του Στέργιου Πολυχρόνη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Στέργιος Πολυχρόνης δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Στα 51 του, δεν κατάφερε να κερδίσει άλλη μια μάχη αφήνοντας πίσω την οικογένεια του και πολλούς φίλους να αναρωτιούνται «γιατί τόσο νωρίς;». Διετέλεσε υπεύθυνος της Ακαδημίας του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για μια πενταετία. Επί των ημερών του, με πρόεδρο τον Σάββα Λαζαρίδη, η Ακαδημία είχε φτάσει στα 102 μέλη και πολλά από αυτά ακόμη κοσμούν το χώρο του τοπικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου. Ήταν ένας από τους αφανείς ήρωες της ΕΠΣ Καβάλας.

  Η οικογένεια του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:  «Η οικογένεια του Βυζαντίου και της Ακαδημίας του Βυζαντίου εκφράζει τη βαριά οδύνη της, και τα ειλικρινή της συλλυπητήριά για τον χαμό του Στέργιου Πολυχρόνη, διατελέσαντα Υπεύθυνου Ακαδημιών του Συλλόγου μας από το 2007 έως το 2012.

  Ο εκλιπών, ένας άνθρωπος που προσέφερε όσο λίγοι στο Σύλλογο μας, από τους πρωτεργάτες της Ακαδημίας μας, με τα προϊόντα των κόπων του να κοσμούν ως σήμερα το Ερασιτεχνικό και Επαγγελματικό Καβαλιώτικο Ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι, φίλε Στέργιο».

  Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε σήμερα (5/5) στο χωριό καταγωγής του, την Αγγίστα Σερρών.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.