Χρονόμετρο

  Η Καβάλα δεν θα συμμετέχει στο lockdown της εστίασης από 16-23/09/2020

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Σωματείο Καφεζυθοπωλών  Ν.Καβάλας μαζί με άλλα 152 πρωτοβάθμια σωματεία πανελλαδικά, όλα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, επίσημου θεσμικού φορέα εκπροσώπησης της εστίασης, δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με την ανακοίνωση του επιπόλαιου-πρόχειρου lockdown της εστίασης από 16-23/09/2020.

  Τα αιτήματά μας μέσω του δευτεροβάθμιου οργάνου Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας, του τριτοβάθμιου ΓΣΕΒΕΕ και της Ομοσπονδίας ΠΟΕΣΕ έχουν προωθηθεί σε κεντροδιοικητικό επίπεδο και αναμένοντα οι αποφάσεις της κυβέρνησης από το Forum της Δ.Ε.Θ. που διεξάγεται από τις 11-20/09/2020. Αυτές τις αποφάσεις η ΠΟΕΣΕ, ομοσπονδία μέλος της ΓΣΕΒΕΕ προεδρεύοντος του κου Γ.Καββαθά, θα τις εξετάσει και θα λάβει τις αποφάσεις της πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου της εστίασης και της οικονομίας αυτού.

  Το ΣΚΝΚ καλεί τα μέλη του να παραμείνουν συσπειρωμένα στην επίσημη κλαδική εκπροσώπηση, υπεύθυνοι και σοβαροί στους κανόνες περιορισμού της μετάδοσης του COVID-19 και να κλείνουν τα αυτιά τους σε αυτόκλητους δήθεν σωτήρες.

   

   

  ο Πρόεδρος του ΣΚΝΚ

  ΒΑΦΕΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.