Χρονόμετρο

  Η Καβάλα αποχαιρετάει τον Θέμη Τσιτσίνια, τον άνθρωπο που μας έμαθε την ποιοτική διασκέδαση!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Θέμη Τσιτσίνια – Φωκά, του ανθρώπου που ταυτίστηκε με τα δυο από τα πιο εμβληματικά μαγαζιά της δεκαετίας του ’80 και του ’90, την ΜΠΑΛΑΝΤΑ και το ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10. Όλα τα μαγαζιά που έκανε ήταν ξεχωριστά ακόμη και η ταβέρνα ΔΑΦΝΗ, κάπου στα ορεινά των Αμισιανών εκεί γύρω στο 2000.

   

  Για την απώλεια ενός ανθρώπου που δίδαξε τη σημαίνει καλή και ποιοτική διασκέδαση, για τον ονειροπόλο και πάντα γεμάτο έμπνευση έγραψε ο Νίκος Καραγιαννακίδης ότι «Θεμιστοκλής (Θέμης) Τσιτσίνιας, μετά (από επιλογή) Φωκάς. Αρχικώς, “Μπαλλάντα”, στη συνέχεια “Μετά τις 10.00”. Εργάστηκε ως μάγειρας σε πλοία, δίδαξε μαγειρική. Αυστηρός με τον εαυτό του και (συνήθως, δίκαια) με τους άλλους, αλλά και απίστευτα τρυφερός. Ξεκινήσαμε να ψηφιακοποιούμε τις φωτογραφίες του και οι δύο παλιότερες από το δεύτερο “παιδί” του ας τον συνοδεύσουν. Εκάς οι σαχλοί. Είναι τέχνη η γαστρονομία και η θέση πίσω από την μπάρα. Στο καλό, Θέμη».

   

  Το τελευταίο αντίο, στον εκλιπόντα θα δοθεί αύριο στις 5.μ.μ. στα Αμισιανά!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.