Χρονόμετρο

  Η Energean ευχαριστεί τον Mark Rayfield για την καθοριστική του συμβολή στην αναδιάρθρωση του Πρίνου

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Δυο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διευθυντής της Περιοχής Εκμετάλλευσης του Πρίνου (PrinosAssetManager), ο MarkRayfield αποχαιρετά την Energeanγια προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους. Ο MarkRayfield συνέβαλε καθοριστικά στο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του Πρίνου και η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, CountryManager και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

  «Η συνεργασία με τον Markήταν μια πραγματική εμπειρία για όλους μας, ειδικά σε μια συγκυρία από τις κρισιμότερες στην ιστορία του Πρίνου. Η εμπειρία του, το ήθος του και ο επαγγελματισμός του αποτέλεσαν για όλους μας έναν πολύτιμο οδηγό στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και προχωρούμε για τον εκσυγχρονισμό του Πρίνου. Όλοι μας στην Energeanτου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πορείας του, ελπίζοντας ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν».

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.