Χρονόμετρο

  Η «αρχόντισσα» του δακτυλιδιού

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Αυτή τη στιγμή στο χώρο της ΝΔ, τον στενά κομματικό αλλά και τον ευρύτερο της κοινωνικής δεξιάς, διεξάγονται συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Η εκτίμηση τους είναι ότι η θητεία του σημερινού δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη, έχει κατεβάσει πολύ τον πήχη, οπότε και θα αποδειχθεί η θητεία του μια παρένθεση ή για ορισμένους αποτέλεσμα ενός «ατυχήματος», όπου ως τέτοιο νοείται η καταστροφική πορεία της δημαρχιακής θητείας της Δήμητρας Τσανάκα, κύρια, εξ αιτίας της λογικής της οικογενειοκρατίας.

   

  Στην παρούσα φάση και γνωρίζονταν η κ. Τσανάκα τις εξελίξεις, προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την ομάδα για να μην την υποσκελίσουν τα γεγονότα που όσο πλησιάζουμε στον χρόνο των εκλογών, θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη δυναμική.

   

  Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί η πρώην δήμαρχος τις φιλοδοξίες της Αναστασίας Ιωσηφίδου και του Σωτήρη Παπαδόπουλου για να κρατήσει το παιχνίδι της διαδοχής μέσα στην ομάδα της. Γι’ αυτό όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, η κ. Τσανάκα αναγνωρίζει ως υποψήφιους διαδόχους τον εξ δεξιών της και την εξ ευωνύμων της και με αυτή την σκέψη κάλεσε την ομάδα να αποφασίσει σε ποιόν από τους δυο θα δώσουν το δακτυλίδι.

   

  Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, ενδεικτικά να αναφέρουμε την απουσία του προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Μπάμπη Δράκου, όχι μόνο από το τραπέζι στην γνωστή ταβέρνα, αλλά και την απουσία του εδώ και μήνες από τις συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας. Αν μη τι άλλο η απουσία του κ. Δράκου δηλώνει ότι το θέμα του δακτυλιδιού της διαδοχής θα κριθεί αλλού και όχι κάπου ανάμεσα την τυροσαλάτα και την μπριζόλα. Φυσικά στις απουσίες θα πρέπει να μετρήσουμε και αυτή του Γιώργου Γραμμένου αλλά και του Ηλία Καλανταρίδη – αν και ο τελευταίος ήταν εν μέρει δικαιολογημένος.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.