Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Η ΝΔ ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα ο Μακάριος Λαζαρίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ως υποψήφιος για τη Νέα Δημοκρατία στην Π.Ε. Καβάλας, ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μια δύσκολη προσπάθεια: Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της προοπτικής στα χείλη κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα», δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα.

   

  «Να δουλέψουμε σκληρά. Για τους πολίτες, με τους πολίτες. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Στην Καβάλα ειδικά, πολλά έπρεπε να γίνουν, ελάχιστα έγιναν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά. Στις υποδομές, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στην ανάπτυξη. Συνεχίζω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε όλα αυτά», συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η Καβάλα χρειάζεται νέα αντίληψη, φρέσκιες ιδέες, συγκροτημένο σχεδιασμό, οργάνωση και το κυριότερο, όχι λόγια, όχι υποσχέσεις, αλλά ρεαλιστικές προτάσεις και πολύ δουλειά. Αυτή είναι και η δική μου προτεραιότητα».

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.