Χρονόμετρο

  Ο αγώνας Βίκος Street Relays, το κόστος και η τακτική της πάπιας!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αυτό το διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας, γίνονται ή πρόκειται να γίνουν οι αγώνες που σπονσονάρονται από την εταιρία νερών και αναψυκτικών Βίκος. Είναι οι αγώνες Βίκος Street Relays, όπου στην Καβάλα θα γίνουν μάλλον τον Νοέμβριο, καθώς λόγω προβλημάτων έχει αλλάξει μέχρι τώρα δύο φορές η ημερομηνία.

   

  Στην  εν λόγω διοργάνωση μετέχει και ο Δήμος Καβάλας με ένα ποσό που δεν θα ξεπεράσει απ’ ότι μαθαίνω τις 3.000 – 4.000 ευρώ!!! Τώρα πως γίνεται στην εν λόγω διοργάνωση ο λογαριασμός αν είναι αυτού του ύψους και στους αγώνες του KAVALA NIGHT RUN να φτάνει το ποσό των 21.500 ευρώ, νομίζω ότι είναι θέμα για το οποίο η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα πρέπει να δώσει μια απάντηση!!!

   

  Τέλος να σημειώσω ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα υπάρχει συμμετοχή όσων τρέξουν και τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αν τώρα πάνε στο Νοσοκομείο Καβάλας ή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, δεν το ξέρω, όπως δεν ήξεραν και όσοι έδωσαν τα 10 ευρώ συμμετοχή στο KAVALA NIGHT RUN.

   

  Αλήθεια ποιος πήρε την απόφαση λόγω της τεράστιας «καθυστέρησης» των 17 ημερών να φύγουν τα χρήματα από την Καβάλα;

  Το θέμα του KAVALA NIGHT RUN τέθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά από την δημοτική αρχή είχαμε την γνωστή τακτική της πάπιας!!!


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.