Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Στις 29 Μαΐου η γενική συνέλευση της Θράκης Γραβούνας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το διοικητικό συμβούλιο της Θράκης Γραβούνας συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης (17/5), όπου έγινε ο απολογισμός της σεζόν. Παράλληλα, αποφάσισε τον ορισμό της ετήσιας γενικής συνέλευσης την μεθεπόμενη Κυριακή 29 Μαΐου, στις 7.30μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Γραβούνας. Στη διάρκεια της, θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και συζήτηση για τη νέα χρονιά.

   

  Δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα ο ΜΑ Φιλίππων

   

  Ο ΜΑ Φιλίππων υποβιβάστηκε στο φινάλε του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας σε αυτό της Γ’ κατηγορίας, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν τα παρατούν. Ήδη, από τη Δευτέρα, η διοίκηση του συλλόγου ξεκίνησε την οργάνωση του τμήματος για τη νέα χρονιά στη Γ’ Κατηγορία ΕΠΣ Καβάλας. Το διοικητικό σχήμα, όπως μαθαίνουμε, δυναμώνει με την προσθήκη και νέων μελών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

  Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Μέγα, κ. Τσαγκάλης: «Μπαίνουμε από νωρίς, δυνατά για τη νέα χρονιά, με νέα μέλη στη διοίκηση και σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

  Προπονητής συνεχίζει για άλλη μια σεζόν ο Αργύρης Ελευθεριάδης και ήδη συμφώνησαν να παραμείνουν στο ρόστερ οι περισσότεροι παίκτες της φετινής χρονιάς.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.