Χρονόμετρο

  Το είδανε στον καφέ!!! Ο Θοδωρής Γκόνης παραμένει καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Χθές Τετάρτη συνεδρίασε το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ για να αποφασίσει πότε θα προχωρήσει στην αξιολόγηση των 8 + 1 αιτήσεων που έχουν υποβληθεί για την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή. Η μία είναι του μέχρι σήμερα καλλιτεχνικού διευθυντή Θοδωρή Γκόνη, ο οποίος πολύ θα ήθελε να φύγει από την Καβάλα, γι’ αυτό και δόθηκε παράταση έξι μήνες στην σύμβαση του, προκειμένου να έχει χρόνο να κάνει επαφές για αλλού, αλλά όπως φαίνεται δεν του βγήκε.

   

  Δεν θέλω πικρόχολα σχόλια του είδους, ότι πουθενά δεν τον θέλουν και μόνο στην Καβάλα στέριωσε, δέκα χρόνια τώρα, γιατί αδικούν αυτόν τον τιτανοτεράστιο παράγοντα της τέχνης. Η αλήθεια είναι ότι κακιά μοίρα κρατάει τον κ. Γκόνη στην Καβάλα, καθώς είναι “καταδικασμένος” να μείνει εδώ για να ζήσει τον έρωτα της ζωής του!!! Τον θεατρικό εννοούμε!!!

   

  Που τα ξέρω όλα αυτά; Μου τα είπανε στο φλιτζάνι του καφέ, η καφετζού είδε την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Κορίνα Χιώτη Πρασσά, να την πιέζει η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα να πει ότι μετά τον ενδελεχή έλεγχο όλων των αιτήσεων και ενώ υπήρχαν πολλές και σημαντικές υποψηφιότητες, η απόφαση της διοίκησης του ΔΗΠΕΘΕ είναι να ανανεώσει την σύμβαση του κ. Γκόνη, γιατί είναι μοναδικός και αξεπέραστος.

   

  Αφού λοιπόν το είδε η καφετζού περιμένω τώρα την απόφαση του ΔΗΠΕΘΕ για να δω κατά πόσο η καφετζού που πάω, λέει καλό φλιτζάνι.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.