Χρονόμετρο

  Η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα σαμποτάρει συνεχώς την συνεργασία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Γράφει ο Θεόδωρος Αν. Σπανέλης

  Στους δύσκολους καιρούς που περνάει η πατρίδα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι επιτακτική ανάγκη η συνεργασία όλων των δυνάμεων για το καλό του τόπου μας. Σε αυτό συμφωνούνε όλοι, αλλά όταν έρχεται η ώρα των αποφάσεων κάποιοι το ξεχνούν. Ενώ λοιπόν στο σύνολό τους, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ, διατύπωσαν σοβαρές ενστάσεις για την διαδικασία εκλογής του καλλιτεχνικού διευθυντή του δημοτικού μας θεάτρου και του Φεστιβάλ Φιλίππων, η δημοτική αρχή Καβάλας προχώρησε σε μονομερείς ενέργειες που στερούνται και νομιμότητας και λογικής. Απαξίωσε όλους όσους κατέθεσαν αίτηση ενδιαφέροντος, κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ να επικυρώσουν απλά την απόφαση της κ. Τσανάκα, γι’ επανεκλογή του κ. Θοδωρή Γκόνη και αγνόησε επιδεικτικά τις φωνές σωφροσύνης που την προειδοποίησαν για τις συνέπειες των πράξεων της.

  Βλέπουμε συνεχώς την ίδια συμπεριφορά, τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα ζητήματα, η οποία στηρίζεται στην λογική του «αποφασίζουμε και διατάζουμε». Το είδαμε τόσο στην αλλαγή της θέσης του Δήμου Καβάλας για το θέμα της όδευσης του ΤΑΡ, το είδαμε και στην εκλογή του καλλιτεχνικού διευθυντή, το βλέπουμε καθημερινά σε όλες τις αποφάσεις της δημάρχου.

  Οι καιροί άλλαξαν και το αίτημα της κοινωνίας για συνεργασία όλων, για το καλό του τόπου μας, απέκτησε πλέον και νομικό πλαίσιο με το σχέδιο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ, του οποίου η εφαρμογή ξεκινάει με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Δήμητρα Τσανάκα, με τις αποφάσεις της και τις πράξεις της, έχει θέσει τον εαυτό της, εκτός αυτού του πλαισίου, σαμποτάροντας στην πράξη κάθε καλή διάθεση για συνεργασία.  Η Δήμητρα Τσανάκα ανήκει σε μια εποχή που τελείωσε και άφησε πίσω της, στάχτες, απόδειξη και ο απολογισμός της θητείας της που θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.