Χρονόμετρο

  Η μάστιγα της αρχαιοκαπηλίας: Μήπως είμαστε Κάφροι;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το ότι βρισκόμαστε στον πέμπτο χρόνο του τελικού σταδίου κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, ότι έχουμε ήδη χρεοκοπήσει αλλά δεν το ομολογούμε, ότι η παραγωγή μηχανή της χώρας έχει γίνει σκόνη και θρύψαλα, ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι μας έχει συμβεί, ότι ψηφίζουμε ότι να ‘ναι επειδή μας κυβερνάει το συναίσθημα και έχουμε απελάσει την λογική σαν λαθρομετανάστη, δεν είναι κάτι νέο οπότε δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο σχολιασμό.

   

  Ξεκινώντας η κρίση είχα αναρωτηθεί από αυτή εδώ τη στήλη, τι είναι πατριωτισμός στις ημέρες μας; Για να μην μακρηγορώ, να θυμίσω ότι είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πατριωτισμός είναι, να προσέχω την πατρίδα μου, να μην μολύνω το περιβάλλον, να διαφυλάττω τους πολιτιστικούς θησαυρούς, να γνωρίζω την ιστορία του τόπου μου και αντίστοιχα όπως σέβομαι αυτά, να σέβομαι το ίδιο και την πατρίδα κάθε άλλου ανθρώπου.

   

  Τα χρόνια πέρασαν, το συμπέρασμα έχει μείνει το ίδιο, εν τω μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης, βλέπω το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πλημμυρίζουν από μηνύματα «πατριωτισμού» και λατρείας προς το ελληνικό έθνος!!! Ποτέ άλλοτε δεν είχα δει τόσο παροξυσμό για το θέμα της πατρίδας, αφού σκέφτηκα ότι ίσως η κρίση να μας έχει συνεφέρει και να αρχίσουμε να αγαπάμε επιτέλους την πατρίδα μας. Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι φούμαρα!!!

   

  Φυσικά, όλο αυτό το «πατριωτικό» ξέσπασμα συνοδεύονταν και με «αποκαλύψεις»!!! Αποκαλύψεις για τα βρώμικα σχέδια των ξένων που θέλουν να μας υποδουλώσουν. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, οι Εβραίοι, ο παγκόσμιος σιωνισμός, οι μασόνοι, οι μογγολοκινέζοι, καθώς και μια σειρά από εξωγήινες δυνάμεις έχουν συνασπιστεί για να μας ξεριζώσουν!!!

   

  Κάνοντας μια έρευνα διαπίστωσα ότι όντως στα χρόνια της κρίσης υπήρξε ένα «οργανωμένο σχέδιο» αλλοίωσης έως εξαφάνισης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είδα αρχαίους τάφους συλημένους και κατεστραμμένους και τα κόκκαλα των προγόνων μας πεταμένα, είδα την αρχαιοκαπηλία να γίνεται το εθνικό μας σπορ (μετά τον πυρετό του χρηματιστηρίου)!!!

  Περπατώντας στα βουνά, είδα τους αρχαιοκάπηλους να σκάβουν, όχι πια με τις αξίνες αλλά με τις μπουλντόζες (η τεχνολογία στην υπηρεσία της αρχαιοκαπηλίας), ακόμη και ολόκληρη αρχαίοι οικισμοί ξεπατώθηκαν κυριολεκτικά, αρχαία νεκροταφεία έγιναν κρανίου τόπος για να πάρουν οι δράστες το χρυσό νόμισμα που είχε ο νεκρός για να περάσει στον Άδη!!! Ιεροσυλία πραγματική, έγκλημα κατά της πατρίδας και της ίδιας της ανθρωπότητας.

   

  Μόνοι που οι δράστες δεν ήταν ξένοι, δεν ήταν ούτε καν εξωγήινοι, και αυτοί θα ήταν ένα καλό άλλοθι. Ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο γείτονας, ο φίλος, ο συγχωριανός που αντί να πάει στο χωράφι έπαιρνε το τρακτέρ και ξέθαβε μάρμαρα και νεκρούς, για λίγα ευρώ!!! Όλοι αυτοί που έβγαιναν με πατριωτικά μηνύματα και ελληνικές σημαίες και έστελναν στον διάολο όλους τους εχθρούς του γένους μας, ήταν όμως αυτοί που είχαν γίνει τα όργανα της συνομωσίας!!! Αν αυτό δεν είναι καφρίλα, τι άλλο μπορεί να είναι; Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι υπάνθρωποι, είναι σκουλήκια που ζουν με τις σάρκες της πατρίδας μας. Και βέβαια, όσο είναι το δικό τους μερίδιο ευθύνης, άλλο τόσο είναι και το δικό μας που δεν τους σταματάμε!!!

   

  Θεόδωρος Αν. Σπανέλης


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.