Χρονόμετρο

  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟ ΔΕΜΠΑ: Ανάξιος από τη στιγμή που δεν κρατάει το λόγο του

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αποκάλυψε τη συμφωνία για τα 2 + 2 χρόνια θητείας του προέδρου

   

  Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και έντονα επικριτικός ήταν ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης, τόσο για το παρασκήνιο της συμφωνίας του με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα, όσο και για την στάση που κρατάει στο θέμα της τήρησης της μεταξύ του συμφωνίας αρνούμενος να παραιτηθεί.

   

  Ο κ. Παναγιωτίδης αποκάλυψε ότι παρουσία των κ.κ. Π. Αρσονιάδη, Θ. Χατζούλη, Θ. Χατζηχρήστου  και Γ. Παπαιώννου συμφώνησε με τον κ. Δέμπα να είναι εκ περιτροπής πρόεδροι του Επιμελητηρίου Καβάλας, για 2 χρόνια ο καθένας, αλλά ο νυν πρόεδρος  αρνείται να παραιτηθεί και δεν δέχεται να τηρηθεί η συμφωνία, την οποία όπως σημείωσε δεν την υπόγραψαν, γιατί οι άνθρωποι της αγοράς δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην Τιμή και τον λόγο τους. Μάλιστα ανέφερε ότι ανάλογες συμφωνία υπάρχουν και έχουν τηρηθεί με εναλλαγή στις θέση του προέδρου, στα Επιμελητήρια Καρδίτσας, Ιωαννίνων, Λακωνίας και Λέσβου.

   

  Όπως είπε ο κ. Παναγιωτίδης η συμφωνία αυτή έγινε σε μια εποχή που από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βάλλονταν ο θεσμός και διαγράφονταν ένα αβέβαιο μέλλον των επιμελητηρίων, οπότε για να διευκολύνει τα πράγματα, δέχθηκε να μην κατέβει ως επικεφαλής συνδυασμού και να συμπράξει με τον κ. Δέμπα. Επίσης αποκάλυψε ότι εξαιτίας της  παρουσία του κ. Δέμπας συνετέλεσε να υπάρχει, στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2017, πρωτόγνωρη ένταση στις αντιπαραθέσεις, σε σημείο που δεν τιμάει τους ανθρώπους της αγοράς. Τέλος διαβεβαίωσε ότι σέβεται και τιμά το Επιμελητήριο Καβάλας, θα ηγηθεί συνδυασμού στις προσεχείς εκλογές και μέχρι τότε θα λειτουργεί στην διοικητική επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο, σύμφωνα με τις απόψεις του και με γνώμονα την καλή λειτουργία του Επιμελητηρίου.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.