Χρονόμετρο

  ΆΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ: «Συνεχίζω ως ενεργός κι όχι ως επαγγελματίας πολιτικός»

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Παρών» φώναξε από την Καβάλα ενόψει των εκλογών του Μαΐου ο περιφερειάρχης ΑΜΘ  έπειτα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του

   

   

  Λίγο-πολύ ήταν γνωστό ότι ο Άρης Γιαννακίδης δε θα εγκατέλειπε έτσι απλά τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Κοινωνικής Συμμαχίας» ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου και χθες από την Καβάλα έκανε γνωστή για μια ακόμη φορά την πρόθεσή του να παραμείνει ενεργός στον πολιτικό στίβο.

  Με αφορμή το πρόβλημα υγείας, που πρόσφατα αντιμετώπισε και τις φήμες που αναπτύχθηκαν για περίπου ένα δεκαήμερο, ο κ. Γιαννακίδης ανέφερε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης:    «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα περιφερειακά μέσα μαζικής επικοινωνίας, για τον σεβασμό που έδειξαν στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και παρουσία μου για όλο αυτό που πέρασα. Ήταν κάτι εξαιρετικά δύσκολο κι αυτό που εισπράττω, μέσα από την ανθρώπινη μου περιπέτεια, είναι ότι δε θα γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Θα κουβαλάω ως θεσμική παρουσία και βιολογική διαδρομή το ανθρώπινο συναίσθημα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που συνέβαλαν ψυχολογικά για να υπερκεράσω κάποιες αναστολές και δηλώνω ότι θα συνεχίσω ως ενεργός πολιτικός μέσα από την «Κοινωνική Συμμαχία» για το καλό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννακίδης.

  Ο Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ., συνεχίζοντας, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της Περιφέρειας να δώσουν δυναμικό παρόν στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, αφού δεν περισσεύει κανείς.

  «Ανακυκλώνω αυτό που έχω πει πάρα πολλές φορές με στεντόρεια φωνή. Η αυτοδιοίκηση έχει άλλες διαδρομές. Δεν είναι μικρογραφία της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Έχει δικό της ενοποιητικό και συνθετικό ρόλο. Απευθύνω έκκληση σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειάς μας να συνδράμει στις περιφερειακές εκλογές, επιλέγοντας τους δικούς του χώρους έκφρασης. Ωστόσο, σε αυτή την περιφέρεια με τις διαχρονικές αναπτυξιακές υστερήσεις, δεν μας περισσεύει κανείς. Ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο», κατέληξε ο κ. Γιαννακίδης.

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.