Χρονόμετρο

  Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Energean στηρίζει τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

  Έπειτα από μια πολύ γόνιμη χρονιά που συνοδεύθηκε και από σημαντικές επιτυχίες στους στίβους, ο Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Καβάλας (ΟΚΑΚ) και η Energeanανανεώνουν τη συνεργασία τους! ΗEnergeanσυνεχίζει ως χορηγός του ΟΚΑΚ για την περίοδο του 2023-2024 με στόχο να συμμετάσχει ο όμιλος με όλο του το αθλητικό δυναμικό στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις τόσο στον ανοικτό όσο και στον κλειστό στίβο, φέρνοντας νέες επιτυχίες αλλά και, κυρίως, συνεχίζοντας να προάγει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι στην κοινωνία της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

   

  Σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΚΑΚ, η Δρ. Κατερίνα Σάρδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα, δήλωσε τα εξής:

   

  «Όταν πέρσι τέτοιες μέρες προχωρούσαμε στην υπογραφή της πρώτης μας συνεργασίας με τον ΟΚΑΚ, είχαμε προσδοκίεςγια το ξεκίνημα μιας επιτυχημένης σχέσης. Συνέβαλε στις προσδοκίες αυτές τόσο η μακρά ιστορία του Ομίλου όσο και, βεβαίως, η θέση του ΟΚΑΚ στην καθημερινότητα της κοινωνίας της Καβάλας. Στην διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, αυτές οι προσδοκίες έγιναν βεβαιότητα και έκαναν την φετινή μας απόφαση ακόμη πιο εύκολη! Οι σημαντικές αθλητικές επιτυχίες, οι σταθερές αξίες με άξονα την ευγενή άμιλλα και την σωστή διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και η απόλυτα θετική αναγνωρισιμότητα του ΟΚΑΚ αποτελούν εγγύηση για το ότι και η νέα αυτή συνεργασία θα στεφθεί από επιτυχία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αποτελούμε μέρος της προσπάθειας του Ομίλου και των ανθρώπων του, ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στους αθλητικούς στίβους και στον στίβο της ζωής».

   

  Από την πλευρά της, η κ. Κατερίνα Δράκου. Πρόεδρος του ΟΚΑΚ, δήλωσε τα εξής:

   

  «Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την Energean για την απόφασή της να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητριών και των αθλητών μας, των προπονητών και της Διοίκησης του ΟΚΑΚ. Κοντά στις αγωνιστικές επιτυχίες, θεωρούμε σημαντική επιτυχία για εμάς ότι μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς μένει ικανοποιημένη και συνεχίζει την συνεργασία της μαζί μας. Η ανανέωση της υποστήριξης της Energean λύνει τα χέρια μας στον προγραμματισμό της χρονιάς και τακτοποιεί όλα εκείνα τα θέματα που ένας αθλητικός οργανισμός πρέπει να έχει λυμένα προκειμένου να προχωρήσει απερίσπαστος στο έργο και στους στόχους του. Φυσικά, η ανανέωση της συνεργασίας βάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχυ για όλους μας στον ΟΚΑΚ αλλά και πιστεύουμε ότι ενθαρρύνει και την τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθειά μας».

   

  Στην σύντομη τελετή της ανταλλαγής των υπογεγραμμένων συμβάσεων και της παράδοσης του απολογισμού του ΟΚΑΚ για την περσινή χρονιά, τον ΟΚΑΚ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Αικατερίνη Δράκου και η  πρωταθλήτρια του μήκους Αναστασία Ιωσηφίδου. Από την πλευρά της Energean, παρόντες ήταν κ. Σωτήρης Χιωτάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια και ο κ. Αρτέμης Μπαρμπούνης, Υπεύθυνος για τις Εταιρικές Υποθέσεις της Energean στην Καβάλα.

   

  Σημειώνεται ότι στην διάρκεια της σεζόν 2022-2023, ο ΟΚΑΚ:

  -Συμμετείχε σε10 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 9 διασυλλογικά Πρωταθλήματα, 3 διεθνή meetingsστο εξωτερικό, 6 διεθνήmeetings στην Ελλάδακαθώς και σε 9 ελληνικάmeetings.

  -Διοργάνωσε, σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου και την Ένωση Αθλητικών Συλλόγων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,τη διοργάνωση «Ευαγγελίδεια-Σπανίδεια 2022» για τις κατηγορίες Κ14 και Κ12 με τη συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, καθώς και τηδιοργάνωση «Παπαχρηστίδειος Δρόμος» με συμμετοχή 500 δρομέων .

  Οι αθλητές του ΟΚΑΚ κατέκτησαν 13 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και 40 μετάλλια σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.

  Ο ΟΚΑΚ, στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ με βάση τα Πανελλήνια και τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, αναδείχθηκε σε 1ο σύλλογο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.