Χρονόμετρο

  Η Δήμητρα Τσανάκα βελτιώνει τις επιδόσεις της, κατάφερε να συναντηθεί χθες με τον γενικό γραμματέα υποδομών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, κατέβηκε στην Αθήνα, προφανώς χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού, προκειμένου να επισκεφθεί την πολιτική ηγεσία της ΕΤΑΔ σχετικά με το θέμα της ακτής Καλαμίτσας, την οποία ως γνωστόν ο Δήμος Καβάλας την έχασε μέσα από τα χέρια του. Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα να θυμίσουμε ότι είχε παραχωρηθεί στον Δήμο Καβάλας από τον ΕΟΤ, αλλά σήμερα έχει χαθεί το κείμενο της συμφωνίας, οπότε την χάσαμε την ακτή Καλαμίτσας!!!

   

  Τότε λοιπόν, αντί να συναντηθεί η δήμαρχος κ. Τσανάκα, με την ηγεσία της ΕΤΑΔ, κατάφερε να την συναντήσει μια απλή υπάλληλος, η οποία για καλή μας τύχη είχε διαμείνει ένα διάστημα της ζωής της στην Καβάλα και για να την εξυπηρετήσει κάθισε και άκουσε τα παράπονα της. Φυσικά δεν υπήρξε καμία συνέχεια καθώς μια απλή υπάλληλος, δεν μπορεί να δώσει λύση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η χρήση και η εκμετάλλευση της ακτής.

   

  Τώρα όμως, η Καλαμίτσα έχει πάει στην άκρη, καθώς έχουν ανακύψει άλλα μεγαλύτερα προβλήματα, η πτώση της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο και η ολοκλήρωση της Περιμετρικής.

   

  Αντί λοιπόν η κ. Τσανάκα να κλείσει ραντεβού με τον υπουργό υποδομών Χρήστος Σπρίτζη,  γι’ αυτά τα δύο μεγάλα θέματα, πήγε χθές στο υπουργείο και κατάφερε να την συναντήσει ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιο Δέδε!!! Μια συνάντηση άνευ ουσίας, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ούτε ένα ευρώ, παρά πάνω από αυτά που έχει ήδη εξαγγείλει από ημέρες ο υφυπουργός κ. Γιαννακίδης, απλά συμφώνησαν να έρθουν στελέχη του υπουργείο στην Καβάλα… προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι διαδικασίες!!!

   

  Μα καλά, αυτά από τα θέματα, κλείνονται από το τηλέφωνο και πολλώ δε, όταν η Καβάλα βρίσκεται εν μέσω κακοκαιρίας, με την πόλη παράλυτη εξαιτίας της έλλειψης αλατιού, κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν είναι δυνατόν η δήμαρχος να φεύγει στην Αθήνα για να συναντιέται με κατώτερα κυβερνητικά στελέχη!!!

   

   

   

  Μετά το πέρας της συνάντησης η κ. Τσανάκα εξέδωσε και πανηγυρική ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι «Κατά τη σημερινή (Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019) συνάντηση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα στην Αθήνα με το Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Δέδε, συμφωνήθηκε, κατόπιν αιτήματος της Δημάρχου και αποδοχής εκ μέρους του Υπουργείου, ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να ολοκληρωθούν ταχύτατα οι διαδικασίες, τόσο με την ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού, όσο και με την αποκατάσταση της γέφυρας στο παλιό Νοσοκομείο».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.