Χρονόμετρο

  ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στη 10η Φιλική Συνάντηση, παρουσία της Αργυρής Ολυμπιονίκη Έλλης Μυστακίδου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στη 10η Φιλική Συνάντηση που διοργάνωσε ο «Φίλιππος Γιαννιτσών» με την Αργυρή Ολυμπιονίκη Έλλη Μυστακίδου, συμμετείχε και ο ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας.

  Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η προετοιμασία των αθλητών για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει και η οποία να σημειωθεί ότι έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

  Ήταν μάλιστα μια ευκαιρία για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας να αγωνιστούν με συναθλητές τους από τους υπόλοιπους συλλόγους της ΕΤΑΒΕ, αντιπάλους που σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στα ταπί των Εθνικών πρωταθλημάτων.

  Η παρουσία της Ολυμπιονίκη, Έλλης Μυστακίδου έδωσε στους αθλητές την ευκαιρία να ακούσουν με προσοχή τις δικές τις εμπειρίες, αλλά και υποδείξεις κατά την διάρκεια των φιλικών αγώνων.

  Παράλληλα να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του ΑΣ Τάε Κβον Ντο Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και το αγωνιστικό ήθος που επέδειξαν στην διάρκεια της διοργάνωσης.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.