Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κορυφώνεται η προετοιμασία για τις Μικτές Ομάδες ενόψει των πρωταθλημάτων

  Δημοσιεύτηκε στις

  H ΕΠΟ έχει αναρτήσει ήδη την προκήρυξη των αγώνων πρωταθλήματος μεικτών ομάδων Ενώσεων, σύμφωνα με την οποία οι ΕΠΣ όλης της χώρας πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

  Οι ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης και η έναρξη των πρωταθλημάτων ορίστηκε για την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

  Στη δεύτερη φάση θα προκριθούν οι Ενώσεις που θα καταλάβουν την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον όμιλο τους.

  Οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές, που θα ορίζονται για να διευθύνουν τους αγώνες, θα είναι από όμορους νομούς, αλλά από την ίδια Ένωση και οι δύο τριάδες.

  Ενόψει αυτών των εξελίξεων, ο Ενωσιακός μας προπονητής έχει δρομολογήσει τους πρώτους φιλικούς αγώνες, προκειμένου να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα. Έτσι, την Τρίτη (9/10), η ομάδα των Νέων θα αντιμετωπίσει στο Ενωσιακό γήπεδο το συγκρότημα της Ακαδημίας Ελπίδων. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στις 16:45. Η ομάδα των Παίδων έχει προγραμματισμένη προπόνηση την ίδια ημέρα και η συγκέντρωση τους στον ίδιο χώρο ορίστηκε για τις 15:15.

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στο θεσμό, αφού θεωρεί πως οι ομάδες αυτές αποτελούν τη βιτρίνα του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών.

  Παρακαλούνται όλοι οι παράγοντες και οι προπονητές των σωματείων της Ένωσης να έχουν μια στενή και συνεχή συνεργασία με τα μέλη της Επιτροπής των μεικτών ομάδων, καθώς και με τον Ενωσιακό προπονητή για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

  Η προβολή των νεαρών ποδοσφαιριστών έξω από τα όρια του νομού είναι υπόθεση όλων και όχι μόνο των ανθρώπων της ΕΠΣ Καβάλας», σημειώνεται από το Δ.Σ. της Ένωσης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.