Χρονόμετρο

  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΣΦΑΟΚ: Παράπονα για τον προπονητή της ομάδας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο ρόλος των οπαδών είναι να ταξιδεύουν παντού για την ομάδα, να την στηρίζουν και με την κριτική τους και τις φωνές τους να θέλουν το καλύτερο για αυτήν.

  Ο ρόλος του προπονητή είναι να στήνει την ομάδα σε κάθε αγώνα για να κερδίσει και όχι για να λέει τους παίκτες να φύγουν στα αποδυτήρια χωρίς να χαιρετήσουν τους οπαδούς τους.

  Ο ρόλος των ποδοσφαιριστών είναι να δίνουν το 110% για την ομάδα και όχι για να περπατάνε 90 λεπτά όταν βγαίνουν από τον Άγιο Σίλα σα να κάνουν αγγαρεία. Το να χαιρετάνε στο τέλος τους οπαδούς είναι υποχρέωση τους και το να πανηγυρίζουν τα γκολ που πετυχαίνουν προκλητικά προς την κερκίδα τους είναι απαράδεκτο.

  Ο ΣΦΑΟΚ Γαλάζιοι Αργοναύτες στηρίζει και θα στηρίξει μέχρι τέλους την ιδέα που λέγεται ΑΟΚ και όχι τους ανθρώπους που έχουν διώξει και συνεχίζουν να διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο.

  Υ.Γ. Κύριε προπονητή της ομάδας, δώσε κανένα συγχαρητήριο στον αντίπαλο και κάνε τις δημόσιες σχέσεις και μη ξανά ασχοληθείς με τον περήφανο λαό του ΑΟΚ που για να είναι κοντά ακόμα και στην Κρήτη δίνει λεφτά από το υστέρημα του, παρατάει την οικογένεια του, και τυγχάνει τέτοιας συμπεριφοράς όπως η σημερινή.

  Υ.Γ2. Το μεγαλύτερο παράπονο μας δεν είναι οι ήττες αλλά η συμπεριφορά ορισμένων που μας βλέπουν σαν αντιπάλους. Δε μπορεί ο ερασιτέχνης ΑΟΚ και οι ακαδημίες να εκτιμούν την παρουσία μας στα γήπεδα και όχι η επαγγελματική ομάδα.

  Υ.Γ3. Διοικήσεις, προπονητές και παίκτες έρχονται και φεύγουν το μόνο που παραμένει είναι ο λαός.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.