Χρονόμετρο

  Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οριστικός υποβιβασμός για Κεραυνό Πέρνης και Δόξα Θεολόγου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Συνεδρίασε την Παρασκευή 29/5 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

  Μεταξύ των αποφάσεων που έλαβε ήταν και αυτή που αφορά στην τελική εξέλιξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2019-2020:  «Η Ε.Ε. της ΕΠΟ επικύρωσε ομόφωνα την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για την άνοδο των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και τον υποβιβασμό όσων σωματείων είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας. Ειδικά για τον όμιλο της Κρήτης, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα ανέβουν οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές των τεσσάρων (4) Ε.Π.Σ., ώστε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 να διεξαχθεί με 16 ομάδες».

  Η παραπάνω απόφαση αυτόματα σημαίνει ότι δύο εκπρόσωποι της ΕΠΣ Καβάλας, ο Κεραυνός Πέρνης και η  Δόξα Θεολόγου, που κατά την αναστολή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής βρισκόταν κάτω από την ζώνη παραμονής, υποβιβάζονται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.