Χρονόμετρο

  Μακάβρια γκάφα της ΕΡΤ: «Ανέστησαν» τον μακαριστό Προκόπιο, που έχει πεθάνει από το 2017

  Δημοσιεύτηκε στις

  Γκάφα της ΕΡΤ με το μητροπολίτη Φιλίππων καθώς όχι μόνο έβαλαν φωτογραφία του πρώην μητροπολίτη Προκόπιου και λεζάντα με το όνομά του, αλλά ο εν λόγο ιερέας έχει πεθάνει από τον Ιούλιο του 2017.

   

  Σύμφωνα με το dailymedia.gr, το δελτίο ειδήσεων, του οποίου η παρουσιάστρια, είχε προλογίσει την τηλεφωνική επικοινωνία που θα είχαν με τον μητροπολίτη Στέφανο, διάδοχο του μακαριστού Προκοπίου, ο οποίος θα έπαιρνε θέση για τα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, παρουσιάστηκε φωτογραφία και λεζάντα του μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή από το καλοκαίρι του 2017.

   

  Το θέμα σχολίασε με ανάρτησή του και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος σημείωσε στο twitter: Το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ έπαιξε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος “βλέπει θετική τη συμφωνία”. Λεπτομέρεια: Ο Μητροπολίτης απεβίωσε στις 29 Ιουλίου 2017».

  kyranakis

  @kyranakis

  Το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ έπαιξε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, Προκόπιου Τσακουμάκα, ο οποίος “βλέπει θετική τη συμφωνία”.

   

  Λεπτομέρεια: Ο Μητροπολίτης απεβίωσε στις 29 Ιουλίου 2017.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.