Χρονόμετρο

  Για το τριπλό φονικό στη Θάσο, ανοίγει ξανά η υπόθεση

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύλληψη 57χρονου Καβαλιώτη, του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί και παλαιότερα στην υπόθεση τριπλού φονικού στην Καλλιράχη Θάσου τον Ιούνιο του 2001, αλλά και της ανθρωποκτονίας στην Καβάλα τον Ιούλιο του 2002

   

  Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του τριπλού φονικού της Θάσου τον Ιούνιο του 2001 και της ανθρωποκτονίας Σιδηρόπουλου στην Καβάλα 13 μήνες αργότερα. Η υπόθεση βγήκε και πάλι από το αρχείο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 57χρονου Καβαλιώτη, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και στο παρελθόν στη συγκεκριμένη υπόθεση, για τον οποίο εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας. Ο 57χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, στις 8 μ.μ.  από αστυνομικούς της Ο.Μ.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει η μεταγωγή του σε σωφρονιστικό κατάστημα, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ως υπαίτιος των τεσσάρων δολοφονιών. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης αναφέρει τα εξής: «Συνελήφθη χθες (21.02.2014) το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καβάλας, προκειμένου να παραπεμφθεί σε δίκη, ως υπαίτιος της ανθρωποκτονίας τριών ημεδαπών, που τελέσθηκε την 16.06.2001 στη Θάσο, και της ανθρωποκτονίας ημεδαπού, που τελέσθηκε την 27.07.2002 στην Καβάλα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης, μέχρι την παραπομπή του στο αρμόδιο Δικαστήριο».

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.