Χρονόμετρο

  Τέσσερα άτομα: Πουλούσαν φο μπιζού για αληθινά

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύλληψη για απόπειρες απάτης σε βάρος ιδιοκτητών χρυσοχοείων και ενεχυροδανειστηρίων στην Καβάλα

  Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 62 και 37 ετών και δύο ημεδαπές, ηλικίας 52 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρες απάτης σε βάρος ιδιοκτητών χρυσοχοείων και ενεχυροδανειστηρίων στην Καβάλα.

  Συγκεκριμένα, οι δράστες, το ίδιο πρωί, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε τρία καταστήματα (χρυσοχοεία – ενεχυροδανειστήρια) στην πόλη της Καβάλας, όπου επιχείρησαν να εξαπατήσουν τους ιδιοκτήτες τους και να τους πουλήσουν φο-μπιζού, τα οποία παρουσίαζαν ως χρυσά. Η πράξη τους αυτή, έγινε αντιληπτή από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.

  χρυσαφικά

  Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι, λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τέσσερις  ημεδαπούς.  Κατά τον έλεγχο, στην κατοχή και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

  •             πλήθος φο – μπιζού

  •             το χρηματικό ποσό των 1.975 Ευρώ

  •             1 σφραγίδα

  •             2 δελτία αποστολής

  •             1 βιβλιάριο καταθέσεων

  •             διαφημιστικά φυλλάδια-κάρτες

   

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.