Χρονόμετρο

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ: Η μικροψυχία του Μάκη Παπαδόπουλου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Όχι με έκπληξη, διαπιστώνει κανείς την οδύνη του Μάκη Παπαδόπουλου, για το γεγονός πως ο Δήμος Καβάλας στον τομέα του αθλητισμού, έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια τεράστια βήματα προόδου σε όλους τους τομείς.

  Αδειοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

  Παρεμβάσεις με έργα μικρής, μεσαίας ή μεγάλης σημασίας.

  Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις, στίβου, κολύμβησης, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

  Προμήθεια αθλητικού υλικού και εξοπλισμού.

  Έχει δρομολογηθεί και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό η ριζική ανακαίνιση του Βερούλειου Σταδίου ένα έργο πνοής και όραμα για όλους τους Καβαλιώτες.

  Έχει δρομολογηθεί και αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ανακαίνιση του κλειστού των Ποταμουδίων, του νέου ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στο Παλιό και η δημιουργία τριών νέων γηπέδων τένις στην Καλαμίτσα.

  Ολοκληρώνεται η μελέτη για σειρά παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.

  Ο Δήμος Καβάλας και προσωπικά η Δήμαρχος έχουν βραβευτεί για πρώτη φορά από τον ΣΕΓΑΣ για την προσφορά τους στον κλασσικό αθλητισμό.

  Θα μπορούσε κανείς να αναφέρει παρά πολλά ακόμη που έγιναν και γίνονται.

  Ο κύριος Παπαδόπουλος με αυτά τα οποία γράφει, εκτός από την οδύνη και την μικροψυχία του, δεν έχει το ελάχιστο θάρρος να παραδεχτεί και να αναγνωρίσει αυτό που όλοι οι Καβαλιώτες που ασχολούνται με τον αθλητισμό, βλέπουν και αναγνωρίζουν: Ότι στον αθλητισμό η Καβάλα πρωτοπορεί. Κάνει βήματα προόδου.
  Ενοχλείται και δεν μπορεί να κρατήσει έστω τα προσχήματα και να κρύψει την θλίψη του αυτή. Είναι πλέον αποδεδειγμένο, πως ότι θετικό συμβαίνει στον Δήμο τον ενοχλεί. Στην θλίψη του αυτή δεν θα τον ακολουθήσουμε.

  ΥΓ1. Απουσίαζε από το Δημοτικό Συμβούλιο όταν ψηφίστηκε η έγκριση της εκτέλεσης έργου για το Κλειστό των Ποταμουδίων ή το αποκρύβει σκόπιμα λαϊκίζοντας; Για να ρθει κατά την προσφιλή του τακτική να μας πει ότι ήταν «δική του ιδέα».

  ΥΓ2. Όταν έβγαλε τις φωτογραφίες στο κολυμβητήριο μετά από την βροχή, μήπως είδε και δεκάδες αθλητές από Δράμα και Ξάνθη να προπονούνται στο δικό μας γιατί στις γειτονικές πόλεις δεν λειτουργούν; Τον ενοχλούν οι αγώνες με 1.500 θεατές στο κολυμβητήριο;

  ΥΓ3. Θα διευκρινίσει το δήθεν κόστος 584.000€ για το κολυμβητήριο αναλυτικά ή είναι πάλι μια κορώνα ανέξοδου λαϊκισμού και ανακρίβειας; Ξέρει πως το 2014 το κολυμβητήριο είχε 220 συνδρομητές, ενώ τον Οκτώβριο που πέρασε είχε 800; Ξέρει ότι τα έσοδα του κολυμβητηρίου αυξήθηκαν κατά 300%;

  ΥΓ4. Πέρσι με λύπη πόνο και ειρωνεία απέδιδε τις πολλές διοργανώσεις στο κολυμβητήριο στην τύχη επειδή το Ποσειδώνιο ήταν κλειστό. Φέτος έχει μετρήσει πόσες έγιναν και θα γίνουν ακόμη;

  ΥΓ5. Ενοχλείται πως με αφορμή τον αθλητικό τουρισμό έχουν επισκεφθεί την πόλη μας χιλιάδες επισκέπτες, τονώνοντας την τοπική οικονομία;

                                                        Ο Αντιδήμαρχος

                                       Παιδείας, Αθλητισμού & Επικοινωνίας

                                                   Γεώργιος Φιλόσογλου

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.