Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΚΑΒΑΛΑ: Έναρξη του «γνωρίζω τη γειτονιά μου, γνωρίζω την πόλη μου»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Δήμος Καβάλας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος «ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ», θα πραγματοποιήσουν την εναρκτήρια συνάντηση εργασιών των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

   

  Στη συνάντηση αυτή οι εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν μεταξύ τους, να ενημερωθούν για το θεωρητικό και βιωματικό υπόβαθρο του προγράμματος, να καταθέσουν τις προτάσεις και παρατηρήσεις τους για την πορεία του πιλοτικού δικτύου και να οργανώσουν από κοινού τις δράσεις κοινοποίησης των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

   

  Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το Μουσικό Σχολείο Καβάλας με τη συμμετοχή μαθητικής ορχήστρας με διδασκαλία, επεξεργασίες και διεύθυνση από τη μουσικό κ. Μίσχου Χρυσούλα.

   

  Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσει με τη φιλική του συμμετοχή ο Αργύρης Μπακιρτζής, που θα τραγουδήσει γνωστά τραγούδια για την πόλη της Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.