Χρονόμετρο

  Εσπευσμένη συνάντηση των απλήρωτων καθηγητών του ΔΩΚ με τη Δήμητρα Τσανάκα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μετά τον θόρυβο των τελευταίων ημερών, που ξεκίνησε με ανάρτηση του «Χ» (https://www.xronometro.com/gfdf76) αναγκάστηκε η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και η διοίκηση του ΔΩΚ να συναντηθούν με τους απλήρωτους καθηγητές μουσικής. Στο τέλος της συνάντησης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

   

  Σε πολύ καλό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 15 Ιανουαρίου 2019, συνάντηση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα, με τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.  Οι δυο πλευρές εξέθεσαν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους, αναφορικά με την μικρή καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους, που οφειλόταν σε διαδικαστικό ανυπέρβλητο πρόβλημα. Η Δήμαρχος εξήγησε στους καθηγητές τις προσπάθειες που έκανε μαζί με τη διοίκηση του Ωδείου για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που ανέκυψαν από το νέο τρόπο πληρωμής της μισθοδοσίας τους, σύμφωνα με όσα ορίζει η νομοθεσία, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως αυτά σύντομα θα ξεπεραστούν και θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή τους τις προσεχείς ημέρες. Οι καθηγητές νωρίτερα, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πιθανότητα να υπάρχουν κι άλλες καθυστερήσεις στο μέλλον. Τέλος οι καθηγητές δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εξηγήσεις της Δημάρχου, κατανόησαν ότι δεν υπήρχε πρόθεση για την καθυστέρηση αυτή και συμφώνησαν  στη συχνή επικοινωνία τους για να λύνονται τυχόν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.