Χρονόμετρο

  ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ: Υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρεπούς αποχώρησης!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Δεν είναι συχνό φαινόμενο εν ενεργεία περιφερειάρχες να συναντούν τόση σφοδρή αντίδραση, συνέβη όμως με εσάς κ. Μέτιο όταν εκφράσατε την επιθυμία να διεκδικήσετε το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ από την ΝΔ!!! Πριν φτάσετε όμως στην ΝΔ και στον προσωπικό σας φίλο Κυριάκο Μητσοτάκη, έπρεπε να ρωτήσετε την παράταξη που «κληρονομήσατε» από τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη και τις τοπικές κοινωνίες. Δεν το κάνατε, γιατί ξέρατε ότι σας έχουν κρίνει ως ακατάλληλο, πολιτικά, να διαχειριστείτε τις τύχες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

   

  Αυτό που έγινε χθές το απόγευμα στην Αθήνα, δεν έχει προηγούμενο, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία της παράταξής σας βρέθηκε απέναντι σε εσάς, από τους 27 αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους, μόλις τέσσερεις βρέθηκαν να σας υπερασπιστούν. Είναι και κάτι ακόμη, ότι από τα στελέχη που σας ψήφισαν στην εσωκομματική διαδικασία, στα στήριξαν και τους στηρίξατε με αμειβόμενα αξιώματα, βλέποντας που οδηγείτε την παράταξη, βγήκαν και σε «άδειασαν»!!! Είπαν ότι σας πίστεψαν, σας ψήφισαν, σας στήριξαν, αλλά πλέον σας κρίνουν ακατάλληλο πολιτικά να συνεχίσετε και να διεκδικήσετε μια ακόμη θητεία.

   

  Η αντίδραση στο πρόσωπό σας, είναι τόσο ισχυρή και ακατάβλητη, που η πιο τίμια στάση τώρα, εκείνο που σας επιβάλει η αξιοπρέπεια, είναι να παραιτηθείτε από το χρίσμα, αυτή η γενναία απόφαση θα αποκαταστήσει την ενότητα της παράταξης σας, θα προφυλάξει το κόμμα σας, την ΝΔ από τις κακοτοπιές και θα απαλλάξει την Περιφέρεια ΑΜΘ από περιπέτειες, την ώρα που προέχουν άλλα ζητήματα όπως είναι η ανάπτυξη, η προώθηση των έργων και εν γένει η επανεκκίνηση του μηχανισμού λειτουργίας της, ο οποίος επί των ημερών σας βάλτωσε.

   

  Αν το κάνετε η ιστορία θα σας κρίνει, θετικά, ότι έστω στο τέλος βάλατε το κοινό καλό, πάνω από το προσωπικό σας, διαφορετικά θα επιβαρύνετε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.