Χρονόμετρο

  Η ENERGEAN – KAVALA BC ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚΑΒΑΛΑ: Ένας αγώνας για να έρθουμε πιο κοντά στα άτομα με αναπηρία

  Δημοσιεύτηκε στις

  Την Τετάρτη το απόγευμα στις 5.30 είναι το ραντεβού, στο κλειστό της Καλαμίτσας, για τον μεγάλο φιλικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει η Energean με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, (πρώην ΙΡΙΣ) που εντάχθηκε στην δύναμη του ΑΟ Καβάλα. Για τον αγώνα οι διοργανωτές έστειλαν, μέσα από την συνέντευξη Τύπου, ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Καβαλιώτες για να βρεθούν στο γήπεδο, καθώς το ζητούμενο είναι η μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

   

  Μιλώντας εκ μέρους της Energean ο εκπρόσωπος Τύπου Σωτήρης Χιωτάκης, επισήμανε ότι η εκδήλωση αυτή και η ενίσχυση από την εταιρία της προσπάθειας, είναι ένα μικρό δείγμα του πόσο σημασίας δίνουν στο να βγουν από την ζωή μας, οι διακρίσεις σε βάρος αυτών των ατόμων, οι οποίες σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουν εξαλειφθεί μέχρι το 2030, που δεν είναι χρονικά και πολύ μακριά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Παππάς, που επισήμανε ότι είναι στον πλευρό των αναπήρων και στον αγώνα που δίνουν.

   

  Ο Τάσος Βυζικίδης, με την σειρά του από την πλευρά της ομάδας των αναπήρων, αναφέρθηκε στην γέφυρα που μας ενώνει, ήδη από την πλευρά τους έχουν κάνει το πρώτο βήμα και έχουν διανύσει την μισή απόσταση και περιμένουν το ίδιο να πράξουμε και όλοι εμείς.

  Οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν, θα είναι μικρότερης διάρκειας (10λεπτα) και  θα είναι ανάμεσα: Στην Energean – Kavala BC και τις ακαδημίες της. Στην Energean – Kavala BC και το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΑΟ Καβάλα, όπου θα αγωνιστούν και στελέχη της Energean χρησιμοποιώντας αμαξίδια, προεξάρχοντος του Μαθού Ρήγα, Διευθύνοντος -Συμβούλου του Ομίλου. Η εκδήλωση ουσιαστικά, πέρα από ένα αθλητικό γεγονός θα είναι μια χριστουγεννιάτικη γιορτή.

   

   

  Στην εκδήλωση που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο της «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα, την Τετάρτη στις 17.30, εκτός των άλλων θα τιμηθούν και οι συμπολίτες μας: Μάκης Νικολαΐδης, για την προσφορά του στο ελληνικό και στο καβαλιώτικο μπάσκετ και οι Παραολυμπιονίκες Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου.

   

   

  Στην Energean – Kavala BC και Φίλους της, οι οποίοι είναι οι εξής: Μάρκος Δέμπας (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), Γιάννης Κομνηνός (παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων Center TV), Λευτέρης Κουκουτίνης (επιχειρηματίας ΜΜΕ), Βασίλης Λεμονίδης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας), Κώστας Λουκούμης (παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων ENA Channel), Μάκης Νικολαΐδης  (πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας), Νίκος Παναγιωτόπουλος (βουλευτής Καβάλας), Φώτης Σαχαρίδης (Γενικός Αρχηγός Energean – Kavala BC), Κώστας Σιμούδης (Υποδιευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας), Άγγελος Τσατσούλης (επίτιμος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας), Απόστολος Φουρνατζής (Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Καβάλας).

   

  Επίσης θα αγωνιστούν και οι Μαθιός Ρήγας (Διευθύνων Σύμβουλος ομίλου Energean, Πρόεδρος Energean Oil & Gas στην Ελλάδα), Δημήτρης Γόντικας (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Energean Oil & Gas στην Ελλάδα) και Βαγγέλης Λεώβαρις (τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Energean). Στην ανάπαυλα των δεκαλέπτων θα υπάρξει διαγωνισμός τριπόντων με δώρο για το νικητή δύο εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες της Energean – Kavala BC.

   

  Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά για τις προσφορές τους σε δώρα που θα κληρωθούν: Makryammos Bungalows – Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Lucy, Αλυσίδα Κωτσόβολος, Αλυσίδα Public, Αλυσίδα Panasonic – Ηλεκτρονική Αγορά, Elecronet – Περβανάς, Βακιρτζή Σάια – Ηλεκτρεμπορία, Γεωργακούδης – Κίρκη, Δρομέας – Χάρης Σεϊτανίδης, Hondos Center – Αφοί Φιλιππίδη, Κελγιώργης – Γουναρικά & Δερμάτινα, Lila’s Aromateri, Μάγος Στυλιανός – Χρώματα & Βερνίκια, METALLON – Παπαδόπουλος, Ξηροί Καρποί – Γιάννης Χατζηαβραμίδης, Παπαϊωάννου – Εμπόριο Ειδών Υγιεινής & Υδραυλικών, Παυσανίας- Home Stores,. Ρήγας Σταύρος – Opsis, Step One – Αγγελίδης.

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.