Χρονόμετρο

  Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Επιτυχίες στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η αγωνιστική χρονιά που διανύουμε, συνεχίζεται εντατικά και με αμείωτους ρυθμούς για τον Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας, ο οποίος αυτή τη φορά έλαβε μέρος στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Τάε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), που με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2019.

  Πρόκειται για ένα ακόμα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 1100 αθλητές από 105 αθλητικούς συλλόγους.

  Ο Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας συμμετείχε στην διοργάνωση με τους αθλητές, Πασχάλη Ιωάννου, Δημήτρη Καραμάνη, Παναγιώτη Αγγή, Κωνσταντίνο Βουζίκη, Χαράλαμπο Δεϊρμεντζόγλου, Ειρήνη Καζαντζίδου, Έλενα Λουτσίδου, Κυριακή Πατένταλη, Δημήτρη Καρακίτη, Θεόδωρο Καρακίτη, Θεοχάρη Κεφαλίδη και Δημήτρη Κεφαλίδη.

  Από τους συνολικά 12 αθλητές του καβαλιώτικου συλλόγου που συμμετείχαν στο εν λόγω Πρωτάθλημα, οι 6 από αυτούς κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο των νικητών πραγματοποιώντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση για τον Α.Σ. Τάε Κβον Ντο Καβάλας. Συγκεκριμένα, διακρίθηκαν και κατέκτησαν τη δεύτερη θέση ο αθλητής Δημήτρης Κεφαλίδης, και την τρίτη θέση αντίστοιχα οι Χαράλαμπος Δεϊρμετζόγλου, Ειρήνη Καζαντζίδου, Ελένη Λουτσίδου, Κυριακή Πατένταλη και Θεόδωρος Καρακίτης.

  Από την πλευρά του μάλιστα, ο προπονητής του καβαλιώτικου συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου δήλωσε ικανοποιημένος από την συμμετοχή των αθλητών του στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Τάε Κβον Ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) και υπογράμμισε ότι με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, άφησαν ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον.

   

  Δελτίο Τύπου


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.