Χρονόμετρο

  Τούρκος με βουλγάρικο αυτοκίνητο και ελληνίδα συνεργό διακινούσαν φάρμακα και πούρα!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

    Συνελήφθησαν 2 άτομα κατηγορούμενα για νοθεία και παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα 

   

  Κατασχέθηκαν πάνω από 90.000 δισκία, φιαλίδια κ.λ.π. ψευδεπίγραφων φαρμάκων και πάνω από 1.000 λαθραία πούρα

   

  Συνελήφθησαν προχθές (14-2-2017) το βράδυ, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας,  από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ένας 55χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας και μία 46χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για νοθεία και παράβαση της νομοθεσίας και περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

   

  Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες,  εντόπισαν και κατέσχεσαν:

   

  • 125 δισκία, φιαλίδια κ.λ.π. φαρμάκων, 85 διαφορετικών ειδών, τα οποία είναι ψευδεπίγραφα φάρμακα, καθόσον δεν εντοπίστηκε κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει την προέλευση, κατοχή, αποθήκευση και τον τρόπο διακίνησης τους, όπως δελτία αποστολής, ιατρικές συνταγές και τιμολόγια.
  • 55 συσκευασίες που περιείχαν 1.020 πούρα, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί

   

  Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

   

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.