Χρονόμετρο

  Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σέντρα στις 13-14 Σεπτεμβρίου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Εντός της εβδομάδας θα γίνει συνεδρίαση τόσο της επιτροπής Γ’ Εθνικής όσο και της ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο της νέας σεζόν. Η ημερομηνία εκκίνησης του νέου πρωταθλήματος έχει κλειδώσει και απομένει η τυπική ανακοίνωση, με το εναρκτήριο λάκτισμα να δίνεται στις 13-14/9.

  Το νέο πρωτάθλημα θα γίνει σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα με 61 ομάδες (εάν δεν προκύψουν θέματα συμμετοχών) που θα χωριστούν σε 4 ομίλους. Στη Football League θα ανέβουν οι 4 πρωτοπόροι, ενώ θα υποβιβαστούν 24 ομάδες, δηλαδή έξι (6) από κάθε όμιλο.

  Με βάση τα όσα έχουν συζητήσει την επιτροπή πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, περίπτωση αναδιάρθρωσης παύει να ισχύει ακόμα και ως σενάριο. Στην ΕΠΟ επικαλούνται την προκήρυξη του πρωταθλήματος που προφανώς θα εγκριθεί μέχρι τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα, το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι προγραμματισμένο να γίνει σε 4 ομίλους των 16 ομάδων.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.