Χρονόμετρο

  ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Στη δικαιοσύνη και το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων της «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.»;

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ», το Σ.ΕΠ.Ε. κατέθεσε μήνυση την περασμένη εβδομάδα κατά της διοίκησης της εταιρείας και όπως όλα δείχνουν, το θέμα θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες

   

   

   

  Το θέμα των απλήρωτων εργαζομένων της «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» φαίνεται πως θα απασχολήσει κι αυτό τη δικαιοσύνη, έπειτα από τη μηνυτήρια αναφορά για υπεξαίρεση στο ταμείο της επιχείρησης, αλλά και της πρόσληψης γενικού διευθυντή χωρίς διαγωνιστική διαδικασία.

   

  Όπως είναι γνωστό, δύο εργαζόμενοι προσέφυγαν τον περασμένο Νοέμβριο στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας Καβάλας, αφού δεν είχαν λάβει μισθούς για πολλούς μήνες (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές του 2017), ενώ το θέμα απασχόλησε τον Δεκέμβριο το Περιφερειακό Συμβούλιο.

   

  Στο Σ.ΕΠ.Ε. κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και ο πρόεδρος της επιχείρησης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέοι μπελάδες για την «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.», αφού οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι οφειλές προς τους δύο εργαζομένους της επιχείρησης ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, απόρροια της οφειλής μισθών τουλάχιστον ενός έτους.

   

  Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ», το Σ.ΕΠ.Ε. κατέθεσε μήνυση την περασμένη εβδομάδα κατά της διοίκησης της εταιρείας και όπως όλα δείχνουν, το θέμα θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

   

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο δελτίο Τύπου, ο κ. Ιωσηφίδης δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, όταν και απειλούσε με μηνύσεις για δημοσιεύματα, που ήρθαν στο φως και αφορούσαν υποθέσεις της «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.».

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.