Χρονόμετρο

  ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πολύτιμος βαθμός για τους νέους, ήττα για τους παίδες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/2) η εξ αναβολής 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

  Στο πλαίσιο αυτής, οι επίλεκτοι παίδες και νέοι της ΕΠΣ Καβάλας ταξίδεψαν στην Ξάνθη για τα παιχνίδια με αυτούς της τοπικής Ένωσης. Οι νέοι ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι, καθώς πήραν πολύτιμο βαθμό, με 1-1, και συγκατοικούν στην κορυφή με αυτούς της ΕΠΣ Έβρου που πέρασαν από την Κομοτηνή. Οι δύο ΕΠΣ θα αναμετρηθούν με φόντο την πρωτιά και την πρόκριση στο φινάλε της 1ης φάσης στο Ενωσιακό γήπεδο Καβάλας.

  Οι παίδες της ΕΠΣ Καβάλας ηττήθηκαν στην Ξάνθη και οριστικά μένουν εκτός μάχης πρόκρισης.

  Παίδες ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Καβάλας: 1-0

  Οι επίλεκτοι της ΕΠΣ Καβάλας ξεκίνησαν δυνατά στο ματς, με δύο χαμένα τετ-α-τετ από Δεληγιαννίδη και Κοκκαλίδη αλλά και ένα δοκάρι από τον Μεσσίνη. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 40, ο Πιστικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι επίλεκτοι του νομού μας προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως δεν κατάφεραν κάτι καλό.

  Νέοι ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Καβάλας: 1-1

  Οι νέοι της ΕΠΣ Καβάλας πήραν πολύτιμο βαθμό στην Ξάνθη, με 1-1. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στο 47 με εύστοχο πέναλτι του Μπίλια έγινε το 0-1. Στο 65 ο Αραμπατζής ισοφάρισε σε 1-1 και οι γηπεδούχοι είχαν στη συνέχεια και δοκάρι αλλά και τριπλή ευκαιρία που απέκρουσε ο Σιαματάς.

  Αποτελέσματα

  1ος όμιλος-5η αγωνιστική

  Κατηγορία Κ14

  ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Έβρου 2-4

  ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Καβάλας 1-0

   

  Βαθμολογία

  ΕΠΣ Έβρου (13-7) 12

  ΕΠΣ Ξάνθης (16-4) 12

  ΕΠΣ Καβάλας (13-8) 6

  ΕΠΣ Θράκης (7-30) 0

   

  Κατηγορία Κ16

  ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Έβρου 0-2

  ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Καβάλας 1-1

   

  Βαθμολογία

  ΕΠΣ Καβάλας (8-6) 10

  ΕΠΣ Έβρου (10-5) 10

  ΕΠΣ Ξάνθης (12-5) 8

  ΕΠΣ Θράκης (3-17) 0

   

  Επόμενη αγωνιστική (6η)

  ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Θράκης

  ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Έβρου

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.