Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Δικαίωση Στεφανίδη, επιστρέφει στο διοικητικό συμβούλιο!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ο Τάσος Στεφανίδης δικαιώθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε κατά της ΕΠΣ Καβάλας για το θέμα της αποπομπής του από το διοικητικό συμβούλιο αυτής, στις 11 Δεκεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι ο Τάσος Στεφανίδης επιστρέφει άμεσα στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης.

   

  Η απόφαση…

  Η σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας αναφέρει: «Δέχεται την αγωγή και κηρύσσει άκυρη την υπ’ αριθμ. 14/11-12-2015 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, δυνάμει της οποίας την θέση του Αναστασίου Στεφανίδη κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος ως τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

  Καταδικάζει την ΕΠΣ Καβάλας στην κάλυψη των δικαστικών εξόδων του ενάγοντα, Αν. Στεφανιδη, τα οποία ορίζονται στο ποσό των 315 ευρώ.

  Κρίθηκε, αποφασίστηκε, δημοσιεύτηκε στη Καβάλα σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του, χωρίς παρουσία των διαδίκων και των πληρεξούσιων δικηγόρων αυτών στις 31-3-2017».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.