Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ:Αναβολή στον ημιτελικό Άρης Ζυγού – ΑΕ Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε νεότερη ημερομηνία θα οριστεί ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Άρη Ζυγού και της ΑΕ Καβάλας, που αρχικά είχε οριστεί για την προσεχή Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Ζυγού.

  Οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας οδήγησαν τη διοργανώτρια αρχή να αναβάλει για ακόμη μια φορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και μετά ό συνεννόηση με τις δύο ομάδες, να συνεδριάσει το δ.σ. για να αποφασίσει τον ορισμό νέας ημερομηνίας. Ο πρώτος ημιτελικός, που είχε γίνει στο Βερούλειο, στις 5 Νοεμβρίου είχε λήξει ισόπαλος με 1-1.

  Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό έχει περάσει ήδη ο Νέστος Χρυσούπολης, που απέκλεισε στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 5-0 τον Κεραυνό Πέρνης.

  Αυτή η εξέλιξη αναγκάζει την ΕΠΣ Καβάλας να βρει νέες ημερομηνίες, όχι μόνο για τον ημιτελικό, αλλά και για τον τελικό, μια και έως τις 28 Φεβρουαρίου η διοργανώτρια θα πρέπει να ενημερώσει την ΕΠΟ για τον κυπελλούχο και εκπρόσωπο της Ένωσης στο 42ο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.