Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΟ Καβάλας και ΑΕΚ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Έντονος ο απόηχος μετά το 2-2 του Σαββάτου, με τις διοικήσεις των δύο ομάδων να αλληλοκατηγορούνται

   

  Με τίτλο «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης», η διοίκηση του ΠΑΟ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καβάλας, που έληξε με σκορ 2-2 στο γήπεδο Κωτσάλου το Σάββατο (22/11), με τις βολές να στρέφονται, όχι τόσο κατά της διαιτητικής τριάδας, αλλά κατά των «κιτρινόμαυρων». Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Καβάλας αναφέρει τα εξής: «Μετά από οκτώ χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ είναι η πρώτη φορά που κάνουμε δημόσια ανακοίνωση. Δεν είναι δυνατόν παράγοντες της αντιπάλου ομάδας, όταν νωρίτερα η ομάδα τους κέρδισε δύο πέναλτι και παίζει με παίκτη παραπάνω από το 20ολεπτό, να διαμαρτύρεται μετά την λήξη του αγώνα για αλλοίωση αποτελέσματος. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Θεολόγος, σήμερα εμείς, άραγε ποιος έχει σειρά; Καλό είναι μια ομάδα σαν την ΑΕ Καβάλας, που διατηρεί τμήματα υποδομής και θέλει να προάγει το εύ αγωνίζεσθαι να μάθει να κερδίζει τους αγώνες στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Καβάλας».

   

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (1) ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (2)

  ΑΕΚ: Αναζητεί «συμμάχους» για την παραμονή ο ΠΑΟ Καβάλας

  Χθες το απόγευμα, ήταν η σειρά της Α.Ε. Καβάλας να απαντήσει στην ανακοίνωση, με δικό της «μήνυμα», κατηγορώντας τον ΠΑΟΚ ότι αναζητά συμμάχους στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία. Αναλυτικά: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

  «Με πολύ μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στον τοπικό, γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο την εις βάρος μας ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΑΟΚ Καβάλας για τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του  μεταξύ μας αγώνα το Σάββατο (22/11) στο γήπεδο του Κωτσάλου. Η ανακοίνωση αυτή μάλιστα, ξεπερνάει κάθε όριο λογικής μιας και η λαϊκή ρήση την οποίαν επικαλούνται στην  ανυπόγραφη ανακοίνωση τους, οι ιθύνοντες του σωματείου του ΠΑΟΚ Καβάλας “φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης” μάλλον έχει αντίστροφους πρωταγωνιστές!!!

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας, δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν δέχεται από κανέναν, συστάσεις, παρατηρήσεις, πολύ περισσότερο δε αιχμές για τα τμήματα υποδομής, της τα οποία φιλοξενούν περίπου 150 παιδιά όλων των ηλικιών. Όταν μάλιστα ο βασικός κορμός του ανδρικού μας τμήματος πλαισιώνεται από 11 νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας από 15 μέχρι 18 ετών και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, ας αισθάνονται «υπερήφανοι» στην ομάδα του ΠΑΟΚ Καβάλας για κάποια άλλα πράγματα…. Δηλώνουμε δε, από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε ότι, όποιος επιχειρήσει στο μέλλον να θίξει ή να προσβάλει να συμφέροντα της ομάδας μας, θα μας βρει όλους, απέναντι του. Φαινόμενα προκλητικά, τα οποία παρατηρήθηκαν σε βάρος της ομάδας μας, κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της League της Ε.Π.Σ.Κ στο οποίο συμμετέχουμε, δηλώνουμε ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να τα ανεχτούμε με τίποτα.

  Α…!!! Και κάτι τελευταίο. Αν ο ΠΑΟΚ Καβάλας αναζητεί “συμμάχους” για να παραμείνει στη κατηγορία, όπως για παράδειγμα, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, για το σωματείο της Δόξας Θεολόγου. Εμείς δηλώνουμε ξεκάθαρα και περίτρανα ότι δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε “συμμάχους”. Εμείς έχουμε συμμάχους τη μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας, τους εκατοντάδες γονείς που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια, τα εκατοντάδες παιδιά που φιλοξενούνται σε όλα τα τμήματα υποδομής μας, τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν, κυρίως δε, την μεγάλη αγάπη που διατηρούμε για τον σύλλογο μας.

  Για όλα αυτά εμείς είμαστε Υπερήφανοι στην Α.Ε. Καβάλας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας».

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.