Χρονόμετρο

  ΕΠΣΚ: Αναβολή και αγώνων πρωταθλημάτων ανδρών!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας ανακοίνωσε πριν από λίγο την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων ανδρών που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 23-24/11 λόγω των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο το Νομό.

  Πιο συγκεκριμένα, αναβάλλεται η 10η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας, η 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και η 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας και οι αγώνες θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 30/11 και 1/12.

  Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θα πάνε πιο πίσω και οι τελικοί του Κυπέλλου Κατηγοριών της Α΄ κατηγορίας αλλά και του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας (δεν ορίστηκε ο τελικός του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας).

  Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και αφού εκτιμήθηκε η κατάσταση των γηπέδων του Νομού Καβάλας, ανακοινώνεται η αναβολή όλων των αγώνων της 10ης αγωνιστικής (23-24/11/2019) σε Α’, Β1 και Β2 Κατηγορία, λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή του Νομού Καβάλας.

  Παράλληλα, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κάνει γνωστό ότι, η 10η αγωνιστική που αναβάλλεται θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου 2019)».


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.