Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σχολή προπονητών UEFA C τον Δεκέμβρη στην Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C θα λειτουργήσει στην Καβάλα τον επόμενο Δεκέμβρη και πιο συγκεκριμένα από τις 8-17/12, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Καβάλας. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

   

  «1. Υπενθυμίζεται στους προπονητές των τμημάτων υποδομής ότι υποχρεούνται να καταθέσουν στην Ένωση τα έντυπα αξιολόγησης ποδοσφαιριστών, τα οποία θα βοηθήσουν τους Ενωσιακούς προπονητές στις επιλογές τους για συγκρότηση των μεικτών μας ομάδων τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

   

  1. Ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι από 8-17 Δεκεμβρίου 2017 πρόκειται να λειτουργήσει στην πόλη μας σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFA C. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, να καταθέσουν έγκαιρα την αίτηση ενδιαφέροντος, διότι ο αριθμός των υποψηφίων είναι περιορισμένος και υπάρχει κίνδυνος να μην γίνει δεκτή η αίτηση τους.

   

  1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Τετάρτης 19/4/2017, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ 2004, θα αρχίσει στις 15:15 μ.μ. αντί στις 17:00 μ.μ. που αρχικά είχε ορισθεί.

   

  1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της Κυριακής 23/4/2017, ΦΑΡΟΣ ΜΑΡΙΩΝ-ΜΑ ΦΙΛΙΠΠΩΝ, θα αρχίσει στις 15:00 αντί στις 17:00, που αρχικά είχε ορισθεί».

  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

  Αφήστε μια απάντηση

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *